HTML

Texas Holdem Póker

Pókerezni menő dolog. Szinte mindenki pókerezik, hát belevágok én is.

Friss topikok

  • Jágó: Nincs is annál jobb amikor már preflop 0% esélye van a többieknek :) (2010.07.23. 12:38) Érdekes leosztás

2009.07.21. 18:00 pompos

... és hogyan veszítsünk el mindent a következő fél órában

(hasznos tanács kezdő texas-holdem póker játékosoknak.

Következő alkalommal már az első leosztás kitűnően indult. Két kilences a kézben a harmadik a flop-ban - All in.

Ezúttal német ellenfelekkel hozott össze a sors és Jürgen 9324 tartotta a tétet, mindenki más dobta a lapjait így hát nyílt lapokkal folytatódott a játék: dáma pár állt szembe a három kilencesemmel.

A turn egy kettes volt így hát kezdtem biztosnak tudni a pot-ot, amikor jött a river - biztosan mindenki kitaláta már - egy újabb dáma.

Innentől kezdve semmi nem jött be, amihez természetesen a szerencsének már köze nem volt. Tisztán pszichológia: ha egymás után több kört is elbuksz, egyre inkább nő benned a kényszer, hogy végre NYERJ - ezért hajlamosabb vagy rossz lapokra is emelni, vagy tartani az emelést és tovább veszítesz. A legfőbb erény ilyenkor a türelem: inkább dobd el már az elején a lapjaidat és várd ki, amíg biztosra nem mehetsz.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetexasholdem.blog.hu/api/trackback/id/tr481259349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása