HTML

Texas Holdem Póker

Pókerezni menő dolog. Szinte mindenki pókerezik, hát belevágok én is.

Friss topikok

  • Jágó: Nincs is annál jobb amikor már preflop 0% esélye van a többieknek :) (2010.07.23. 12:38) Érdekes leosztás

2010.07.23. 22:31 pompos

Freeroll stratégiák

A freeroll egy érdekes műfaj. Az asztaloknál mindenféle játékos előfordul a tökéletesen kezdőtől a profiig. A cash game-mel ellentétben a verseny stratégia alaja az, hogy játékban maradj, ami azért nem teljesen állja meg a helyét, mert lehet ugyan, hogy a tuti lapokra várva, feszes játékkal bent tudsz maradni és kihúzod néhány órán át, de addigra akkora zsetonhátrányba kerülsz a kockázatot felvállaló szerencseésekkel szemben, ami szinte behozhatatlan és játék helyett csak szenvedsz, majd kiesel és eltöltöttél feleslegesen néhány órát. Nincs más választás, kozkáztatni kell. Nem véletlen, hogy az első fél órában a játékosok fele kiesik.

A legtöbb esetben az első leosztás döntő fontosságú. Szinte mindig van pár ember, aki már pre flop all in megy, hátha elijeszti a többit, vagy annyira biztos a lapjában. Szerintem, az első leosztásnál megéri rizikózni. Ha all-in mész és páran megadják, vagy megnyered és máris komoly előnyre teszel szert, vagy elbukod és kiesel, akkor meg nem töltöd feleslegesen az időded és jöhet a következő freeroll. Nem kockáztatsz semmit.

Ebben a szellemben toltam all-in ma is a 365Poker egyik freerolján suited AK-val, amit ketten is megadtak. Egyikőjük egy kamikaze, J3-mal próbálkozott, a másik kicsit komolyabb volt 8-as párral. A fickónak még humora is volt: amikor lejött a 4KK csak ennyit írt a chat ablakba - "well, that's not good"

Szólj hozzá!

Címkék: all in póker free roll


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetexasholdem.blog.hu/api/trackback/id/tr882171992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása