HTML

Texas Holdem Póker

Pókerezni menő dolog. Szinte mindenki pókerezik, hát belevágok én is.

Friss topikok

  • Jágó: Nincs is annál jobb amikor már preflop 0% esélye van a többieknek :) (2010.07.23. 12:38) Érdekes leosztás

2010.07.12. 17:53 pompos

A póker valószínűsége

A póker kéz előfordulásának valószínűsége 1:4100. Ezt azt jelenti, hogy valamivel több mint négyezer leosztást kell játszania egy átlagos póker játékosnak ahhoz, hogy póker keze legyen, és még ez sem biztos, mert mondjuk ha egy nagyobb emelésre eldobom a kettes párom akkor már hiába jön le az asztalra a másik két kettes.

A múlt héten - nem játszottam ugyan négyezer leosztást, mégis összesen négy alkalommal jött össze a póker kéz. Először egy Király párhoz kaptam meg az asztalra a mésik két királyt, utána a kilenceseimhez. Tegnap pedig az Everesten egy sit and go játszmán belül kétszer is négyesekből sikerült póker kezet összehozni. Az első alkalommal a négyes páromhoz már a flopban ott figyelt a mésik két négyes, ezért nyugodtan adogattam meg a hívásokat és ejtettem ki két figurát, majd pedig az A4-hez jött le három másik négyes az asztalra. Úgy tűnik most a négyesek a szerencse lapjaim...

Szólj hozzá!

Címkék: póker póker kezek


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetexasholdem.blog.hu/api/trackback/id/tr52146983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása