HTML

Texas Holdem Póker

Pókerezni menő dolog. Szinte mindenki pókerezik, hát belevágok én is.

Friss topikok

  • Jágó: Nincs is annál jobb amikor már preflop 0% esélye van a többieknek :) (2010.07.23. 12:38) Érdekes leosztás

2011.04.13. 00:40 pompos

Off-poker

 Kicsit kirándultam az online szerencsejáték világban és más játékokat is kipróbáltam. Először szereztem $100 ingyen kezdőpénzt az egyik online casinóban, megpörgettem párszor és nyertem. Nem is keveset. A baj csak az, hogy ingyen pénzzel maximum $100-t lehet kivenni, ezért aztán valószínűleg manipulált szoftver osztja a jackpotokat nyakra-főre, hogy kedvet csináljon a befizetéshez. A végén több mint 5000 dolláros bankroll, mire összejött a wagering requirement. Biztos, hogy csalnak, ráadásul azóta sem fizették ki a nyereményt. Pamper Casino a nevük.

A következő próbát az online scratchcard játékok világába tettem. A winnings.com-on is kaptam némi ingyen pénzt. Nem sokat, csak €5-t, de arra elég volt, hogy szórakozzam egy kicsi. Nagyon jópofa az a kaparós sorsjegyezés. Érdekes, hogy az elején itt is nyerő kártyákat adott, aztán a végére elfogyott a teljes bankroll. Ezek után valószínűleg maradok a pókerasztal mellett.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetexasholdem.blog.hu/api/trackback/id/tr272821938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása