HTML

Texas Holdem Póker

Pókerezni menő dolog. Szinte mindenki pókerezik, hát belevágok én is.

Friss topikok

  • Jágó: Nincs is annál jobb amikor már preflop 0% esélye van a többieknek :) (2010.07.23. 12:38) Érdekes leosztás

2010.05.14. 11:56 pompos

Kis letétes stratégia...

hát ez egy érdekes  történet. Gondolom sokan tudják, miről van szó. Vannak egy honlap, ahol kitanítják az embert pókerezni, tesztet töltetnek ki vele és adnak neki némi dollárt, hogy rake-t termeljen nekik. A tananyag a kis letétes stratégia, ami nagyjából annyit tesz, hogy egy táblázatban szépen le van írva, milyen lapokra, milyen pozícióból mennyit kell hívni, megadni, vagy dobni - elég feszes stílusban.

Vannak persze egyéb feltételek is, hogy legalább heten legyenek az  asztalnál, és amint nyertél rögtön keresni másik asztalt, és kerülni a többi kis-letétes játékost. Elég sarkított megfogalmazás, de a lényeg nagyjából ennyi.

Tulajdonképpen póker robotot csinálnak az emberből, aki nem gondolkodik, csak előre betanult séma alapján nyomkodja az online póker terem szoftverének gombjait. (lehet vitatkozni, ha valakinek más a véleménye)

Mostanában keresem őket az asztaloknál. Könnyű őket felismerni és egy kis kockáztatással sokat lehet tőlük nyerni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinetexasholdem.blog.hu/api/trackback/id/tr672002568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása